Vesikaivot
Lämpökaivot
Pumppuasennus
Kesäasunnon vesilaitteet
Erikoistyöt

Yhteystiedot


YRITYS

Aloitimme kaivonporauksen vuonna 1961 pennsylvanialaisella  öljynporausmenetelmällä ns. vaijerijunttakoneilla. Suomesta ei löydy öljyä, joten päätimme porata vettä. Tästä liikkeen nimi " POHJAVESIPORAUS"

Nykyään olemme puhdasvesi- ja lämpökaivojen poraukseen sekä putkiasennuksiin erikoistunut yksityinen yritys. Toimialueemme käsittää Lounais-Suomen.

Konekantamme on suunniteltu syväreikien poraukseen maahan tai kallioon. Ketterät vaunuporalaiteet voidaan vaikeakulkuisessakin maastossa ajaa paikkaan, joka on kaivon sijainnin ja vesijohtojen asennuksen kannalta paras.

Pyrimme suorittamaan työn maastoa ja kasvillisuutta vahingoittamatta. Poravaunut on varustettu pölynsidontalaitteilla ja ympäristövahinkojen välttämiseksi käytämme hydraylilaitteissa biohajoavaa rypsiöljyä.

Erikoiskuorma-autot on varustettu EU-normit täyttävällä korkeapainekompressoreilla, joista letkua pitkin johdetaan paineilma kalliota murskaavaan poravasaraan. Auto on myös varustettu puhdasvesitankilla ja korkeapainevesipumpulla, joten porareikä voidaan pestä puhtaaksi kivipölyjätteistä tai suorittaa ns. paineavaus vedentulon lisäämiseksi heti porauksen jälkeen. Putkiasentajamme toimittaa pumpun ja vesijohtolaitteet paikoilleen, joten koko homma hoituu saman liikkeen toimesta muutamassa päivässä.

Haluamme hoitaa asiakkaillemme vesihuollon ja maalämpöenergian ns. avaimet käteen toimituksena!

Kauko-ohjattava poravaunu Kalliota murskaava porakruunu
Porausnopeus n. 25 m tunnissa